Etusivu > Uncategorized > Onko nyt hjyvä fiulis?

Onko nyt hjyvä fiulis?

Vuosi on pitkä aika. Tähän ajanjaksoon mahtuu aina ylä- ja alamäkiä. Olen pohtinut miten kääntää tappioputki voitoksi, miten saada fiilis huonosta mahtavaksi. Tähän tarkoitukseen löysin webistä ainakin itselleni toimivan videon pätkän. 

Vuotta 2008 summatessani, sain todeta että vuosi oli kokonaisuudessaan mahtava. Moni asia meni paremmin kuin suunnittelin, mutta parantamisen varaakin jäi onneksi rutkasti.

Omalla kohtaa uskon vahvasti kaikkien tunneskaalojen läpikäymisen säännöllisin väliajoin vahvistavan ihmistä henkisesti. Mutta tuskin kukaan kuitenkaan haluaa märehtiä pahassa olossa yhtään ylimääräistä. Olen huomannut, että omalla ajattelulla on mielettömän suuri vaikutus siihen kauanko tuo ajatusprosessi, montusta kukkulan päälle kestää.  Ajatusta helpottaa myös se, että tuskin on sellaista ongelmaa tai kysymystä, mihin joku muu ei olisi jo ratkaisua keksinyt. Itse olen yllättynyt positiivisesti monesti, koittaen googlettaa mitä erilaisempia asioita.

Netissä surffailessani löysin tarinan videon muodossa Jim McLarenista, kaverista joka otti vastapalloon muutaman ison kolauksen, mutta ei luovuttanut taisteluaan. Pyydänkin että kurkkaat nyt seuraavasta linkistä Jimin tarinan:
http://www.youtube.com/watch?v=4K9GM3ZB7Gc

…vaikea kuvitella tuota henkistäpainia, minkä onnettomuudet ovat Jimille aiheuttaneet. Videosta kuitenkin näkee, että elämän ilo on kaikesta huolimatta tallella ja että se on aitoa.

Aika ajoin, kun saan itseni kiinni surkuttelemasta jotain mitätöntä asiaa, muistelen tuota videota. 4min videon jälkeen, entinen surullinen olotila muuttuu hetkessä kiitolliseksi.

Liikennevakuutuskeskuksen tilastojen mukaan Suomessa tapahtui v 2007 n. 70 000 onnettomuutta. Aina kaikelle ei voi mitään, mutta sille miten asennoidut, voi kaiken. Henry Ford tuskin olisi voinut olla enempää oikeassa sanoessaan:

”Whether you think you can or whether you think you can’t, you’re right.”

 

 Onko nyt hjyvä fiulis?

-Mika Rantanen

 

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: