Kiitos

Aloitin kirjoittamaan ensimmäistä versiota tähän blogiin noin kello 12.00.

Tällä hetkellä kello on 12.55 ja olen jo kirjoittanut, tarkastanut, hetken ihmetellyt ja lopuksi poistanut kyseisen kirjoituksen. Niin ja tietenkin päättänyt uuden aiheen ja aloittanut sen kirjoittamisen.

Poistamani versio oli mielestäni hyvä kirjoitus. Itse asiassa se oli aivan mahtava kirjoitus. Vaikka nyt saattaa itsekehu vähän haista, niin mielestäni kyseinen teksti oli erittäin lennokasta. Kuvailin siinä upeasti erään fantastisen illan tapahtumia ja henkilöitä. Väliin ujuttautui jokunen sukkeluuskin. Siinä oli vain yksi pulma. Se pulma musersi koko aiheen. Se pulma oli negatiivisuus. Kirjoitukseni oli niin negatiivista, että sen lukevalle olisi luultavasti jäänyt päällimmäiseksi tunteeksi vähintäänkin suunnaton ärtyneisyys.

Tästä syystä päätin kirjoittaa tekstin, josta välittyisi kolikon kääntöpuoli eli positiivisuus.

Nyt päästään otsikkoon eli kiittämiseen. Haluan kiittää muutamia niistä ystävistäni ja läheisistäni, jotka ovat enemmän ja vähemmän vaikuttaneet elämääni viime aikoina. Tässä ei missään nimessä ole kaikkia, jotka ansaitsisivat kiitoksen. Mutta hyvä alku ainakin on.

Ensinnäkin koko tähän blogiin kirjoittava ryhmä:

Kiitokset mielenkiintoisista teksteistä. On erittäin mielenkiintoista lukea erilaisten ihmisten erilaisia kirjoituksia. Vaikka en aivan jokaista henkilökohtaisesti tunnekaan, niin jo olemassa olevien kirjoitusten perusteella voin sanoa, että loistavien ihmisten kanssa saan kirjoittaa. Ja erityiskiitos Jaakolle, joka toimii blogin väsymättömänä ylläpitäjänä.

Forsalin aktiivijäsenille sekä hallitukselle:

Tässä ryhmässä on yhteishenkeä, positiivista asennetta ja oikeanlaista pilkettä silmäkulmassa. Forsalin tapahtumien jälkeen arkiset huolet on huomattavasti helpompi kantaa. Kiitokset teille tuesta ja yhteisistä hetkistä. Ja yhteisiä hetkiä on vielä paljon edessä!

Timo Mäki:

Kiitos kahvihetkistä Piazzan nurkkapöydässä. Siellä ollaan suunniteltu jos jonkinlaista maailmanvalloitusta.

Heidi Koponen:

Kiitos kaikkien yhteisten hetkien lisäksi erityisesti viime kesän O.C. maratoneista. Me todella oltiin Orange Countyn pauloissa.

Raul Friman:

Kiitos, että olet aina ollut valmis auttamaan, kun olen apua pyytänyt. Harvoin kukaan raivaa omia aikataulujaan yhtä radikaalisti toisten hyväksi kuin sinä.

Tero Luoma:

Sinun sitoutumisesi maratonharjoittelua kohtaan on osoittanut, että kaikki on oikeasti vain itsestä kiinni. Myös mielenkiintosi työtäsi kohtaan on jotain aivan ihmeellistä. Olet tietämättäsi motivoinut minua yrittämään enemmän. Kiitos siitä.

Deepinder Pandher:

Sinulta olen aina saanut erinomaisia ideoita ja näkökulmia liittyen niinkin vähäpätöiseen asiaan kuin elämiseen. Myös ne muutamat elokuva ja kirja vinkit ovat olleet loistavia. Kiitos Depe.

Pauli Kangasniemi:

Sinun vaatimattomuuttasi ja työn tekemisen asennetta ei voi muuta kuin ihailla. Olet myös elävä esimerkki siitä, että lapsuuden unelmat voivat toteutua jos vaan jaksaa tehdä töitä sen eteen. Kun itsellä tuntuu olevan paljon hommia niin yleensä mietin, että Pauli se taas painaa kahta tutkintoa rinnakkain ja niiden päälle lisätään tottakai erilaiset elokuva yms. projektit ja kuntoilu ja viikonloppujen Kuopio reissut ja paljon muuta. Kiitos. Ja vielä iso kiitos Kristiinalle loistavista viikon takaisista terveyskeskusteluista.

Sauli Nissinen:

Kiitos uintiopetuksesta. Viikko ei voisi paremmin alkaa, kuin yhteisellä aamu-uinnilla höystettynä laatuhuumoriin ja viikon tapahtumien kertaamisiin.

Mikael Mäkinen:

En tiedä yhtään ihmistä joka osaisi olla yhtä iloinen muiden tapaamisesta, kuin sinä. Kiitos aina niin iloisesta ja energisestä olemuksestasi. Sinua on aina enemmän kuin mukava nähdä.

Mika Rantanen:

Harva ihminen taitaa motivoinnin siinä määrin kuin sinä. Ja vielä harvempi pääsee ihmissuhdetaidoissa lähellekään sinun tasoa. Kiitos, että minulla on ollut mahdollisuus olla oppimassa Mikan filosofiaa. Niin ja kiitos että palautit minut sulkiksessa maan pinnalle.

Perttu Ojansuu:

Me ollaan monta aamua vietetty yhdessä itsepäisyydenkadulla, joten heti alkuun kiitos niistä. Yhteisiä seikkailuja on kertynyt ja tulee vielä kertymään paljon lisää. Sinun kanssa kahden kesken keskusteleminen on totaalista mielen ja sielun hoitoa. Kiitos Perttu.

Tero Isokauppila:

Viimeisen vuoden aikana omasta ystäväpiiristäni sinä olet vaikuttanut minun tekemisiini ja ajatuksiini eniten. Asioita joissa olet minua auttanut voisi luetella loputtomiin. Otetaan kuitenkin pari esimerkkiä. Italian matka; Se oli yksinkertaisesti loistava reissu ja sinun idea sekin oli. Fuudit; Me ollaan todellakin laitettu fuudit kuntoon. Ja kaikkein isoimpana; Ilman sinua en olisi Shanghaihin hakenut, joten nykyisestä päätavoitteestani kiitos kuuluu täysin sinulle. Iso kiitos Tero

Lopuksi vielä yksi henkilö. Tämän henkilön kiitoslistaa voisin jatkaa uskoakseni loputtomasti, mutta tällä kertaa pidän sen yhdessä lauseessa:

Kiitos Anu, että olet minulle olemassa!

– Mikko

Mainokset
 1. Tero
  syyskuu 28, 2009 9:15 pm

  Kiitos Mikko kirjoituksestasi. Se pysäytti kyllä miettimään, että tässähän saattaa pitää läheisiä itsestään selvyyksinä eikä niille aina muista sanoa kuinka tärkeitä ne ovat.

 2. Mika
  syyskuu 28, 2009 9:18 pm

  Grazie a te, Mikko. Sen enempää tietämättä loistavaa alkuperäistekstiäsi, vaikea kuvitella että se kuitenkaan merkittävästi tätä parempi olisi ollut 🙂

  Sanoista tekoihin, kirjaimellisesti. Jutun luettuasi tunsin välittömästi, ettei oma käsi ole osunut kiitollisuudenkiveen läheskään tarpeaksi usein. Kiitos myös siitä. 😉 Tuo kivi liittyy aiheeseen niin osuvasti, että kaikki kiinnostuneet voivat asiasta lukea lisää esim. tästä linkistä: http://www.leebrower.com/the_gratitude_rock.html

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: