Etusivu > Uncategorized > Suosittelen

Suosittelen

Tässä ajan kanssa olen netistä löytänyt (tai minulle on kerrottu) hyödyllisiä, hauskoja ja kokeilemisen arvoisia sivustoja. Koska jakamisesta saa kuulemma hyvä mielen, ajattelin olla itsekäs ja jakaa muutaman mielenkiintoisen linkin blogin lukijoiden kanssa.

Thrive in 30

30 päivän ”kurssi”, jossa Vancouverilainen thriathlonisti ja ravintoasiantuntija Brendan Brazier kertoo ravinnosta urheilijan näkökulmasta. Kurssiin kuuluu 12 oppituntia, jotka kilahtavat sähköpostiin 2 – 4 päivän välein. Jokainen oppitunti sisältää sopivasti faktaa hyvin pureskeltavassa muodossa sekä tarpeeksi käytäntöä valmiina käytettäväksi. Sopii niin ravintoasioissa ensiaskelia ottavalle, kuin jo jonkin verran matkanneellekin. Suosittelen tätä kaikille niille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan, terveyttään tai ovat muuten vaan kiinnostuneita terveellisistä elämäntavoista.

Linkki

Dailymile.com

Sosiaalinen harjoituspäiväkirja, johon voi lisätä harjoituksensa, kommentoida kaverin harjoituksia, mitata lenkkien pituudet yllättävän toimivalla karttaohjelmalla. Jos halua, niin kaikki harjoitukset pystyy jakamaan Facebookiin. Itse asiassa Dailymileen pystyy kirjautumaan facebook tunnuksilla.

Linkki

Kun sanat eivät riitä kuvailemaan ajatuksia

Isokauppilan Tero sen postasi 31.5.2009. Siitä seuraavat 3kk Tero yhdessä Rantasen Mikan kanssa kuumotti minua noin viikon välein asian kanssa. Kun loppujen lopuksi sain asian pois päiväjärjestyksestä, oli oloni hiukan outo ja jotenkin tyhjä. Kyseessä on elokuva, josta voi olla montaa mieltä. Oli siitä mitä mieltä tahansa, ainakin se herättää ajatuksia.

Linkki

Anki

Anki on flashcard -ohjelma, jota itse käytän Kiinan kielen merkkien pänttäämiseen. Sitä voi kuitenkin käyttää monipuolisesti melkein missä tahansa kertaamista vaativassa opiskelussa. Ohjelma on helppokäyttöinen ja monipuolinen, eli tutustumisen arvoinen.

Linkki

IGS

Helsingin kaupunginkirjaston ylläpitävä palvelu, johon voi lähettää vapaamuotoisia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Vastaajina toimivat Helsingin kaupunginkirjaston ”tietopalvelun ammattilaiset” (ainakin niin he itse mainostavat). Joka tapauksessa omiin kysymyksiini on vastattu about päivän sisällä ja vastausten laatu on tähän mennessä ollut 100 % hyvää.

Linkki

Paleo in a Nutshell part 1: Food

Yksinkertainen, hauska, sopivan pituinen ja mielenkiintoinen video kivikautisesta ruokavaliosta. Katsomisen (ja sisäistämisen) arvoinen.

Linkki

Ampparit.com

Loistava uutisportaali joka kerää uutislinkkejä useista eri sivustoista. 24/7 päivitys tuo uutiset lähes julkaisuhetkellä amppari.comiin. Portaali on myös muokattavissa niin ulkoasun, täsmäsään, televisiokanavien kuin itse uutistenkin mukaan. Itselleni suuri helpotus on ollut BigBrother -suodatus. 😉

Linkki

Letturesepti

Tyttöystäväni kanssa tämä kehitettiin ja pakko sanoa, että hyvää oli.

  • 1 l maitoa
  • 2 munaa
  • 2 tl ruususuolaa
  • 1/2 dl kookosöljyä
  • 2 dl tattarijauhoa
  • 3 dl vehnäjauhoa

Vatkaa munat kunnolla ja sekoita puolet maidosta joukkoon. Sirottele jauhot voimakkaasti vatkaten. Lisää suola ja öljy. Anna taikinan turvota väh. puoli tuntia. Myös paistamiseen käytettävä kookosöljyä.

Muistakaa kokkaillessanne käyttää mahdollisimman paljon luomua ja kokojyvää.

Umbilical Brothers

Uskomaton hauskuuttajakaksikko, joka sulattaa paatuneimmankin mököttäjän. Onneksi maailmaan mahtuu naurua, koska nämä herrat tuottavat sitä ja paljon.

Linkki

Toivottavasti linkit ovat mieluisia ja jos jollakin löytyy omasta mielestään hyödyllisiä tai muuten vaan hauskoja sivustoja, niin postatkaa ihmeessä kommentteihin niitä. 😀

Loistavaa alkavaa viikkoa

– Mikko

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: