Etusivu > Uncategorized > Men and women

Men and women

Tervehdys vaan kaikki immeiset,

Pyydän etukäteen anteeksi myöhästynyttä tekstiä. Ajanhallinta on sellainen asia, johon minun täytyy ilmeisesti paneutua ihan tosissaan NYT. 🙂

Ajattelin kertoa muutamasta erittäin hyvästä vinkistä liittyen meihin miehiin sekä siihen kauneampaan sukupuoleen. Tästä aiheesta varmaan saisi kirjoitettua romaanin jos toisenkin, mutta ajattelin keskittyä muutamaan pariin olennaiseen asiaan. Moni nämä varmasti jo tietää, mutta helposti nämä unohtuu. Itse olen vinkit oppinu klassikkokirjasta ”Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta”. Käytännössä olen tätä asiaa miettiny ja seurannu ja todennu nämä asiat todeksi ainakin omalta osaltani.

”Miehet muistuttavat kuminauhaa”. Kun mies vetäytyy parisuhteessa loitolle, hän pystyy venymään vain tiettyyn rajaan asti ennen kuin kimmahtaa takaisin. Kuminauha efekti on erittäin osuva vertaus miehen läheisyydentarpeen ymmärtämiseksi. Naisia tämä ihmetyttää suuresti, sillä miksi häntä rakastava mies vetäytyy aika ajoin omiin oloihinsa. Kysymys ei ole miehen tietoisesta päätöksestä tai valinnasta vaan niin yksinkertaisesti tapahtuu.

”Kun mies rakastaa naista, hänen on aika ajoin vetäydyttävä loitommalle ennen kuin voi taas tulla lähemmäs.”

Syy vetäytymiselle loitolle on se, että mies saa täytettyä itsenäisyyden-ja riippumattomuudentarvettaan. Venyttyään äärimmilleen hän ponnahtaa kovaa vauhtia takaisin naisen luokse, koska alkaa tuntea oman rakkauden- ja läheisyydenkaipuunsa. Moni nainen kokee tämän vaan siten, että mies ei välitä enää heistä. Mikäli nainen ei osaa antaa tilaa miehelle, kun tämä sitä tarvitsee niin miestä alkaa ahdistamaan ja hänestä tuntuu, että suhde ei jostain syystä toimi!

”Naiset muistuttavat aaltoja”. Tuntiessaan olonsa todella erinomaiseksi hän on aallon huipulla, mutta sitten hänen mielialansa saattaa hyvin nopeasti muuttua ja hän syöksyy aallon pohjalle. Lasku on vain väliaikainen. Naisen noustessa takaisin aallon huipulle hän on jälleen tyytyväinen itseensä ja säteilee rakkautta. Aallonpohja on niin sanotusti tunteiden suursiivouksen aikaa. Ollessaan pohjalla naisen on saatava puhua ongelmistaan ja tullu kuulluksi ja ymmärretyksi. Tässä meillä monilla miehillä on vielä paljon oppimista, myös allekirjoittaneella!

”Suurin osa miehistä olettaa naiviisti tuon naisen rakkauden säteilyn kestävän ikuisesti.”

Mies olettaa, että naisen mielialan äkillinen muutos johtuu ainoastaan miehen käytöksestä. Naisen ollessaan tyytyväinen, mies uskoo olevansa vastuussa myös siitä. Miehet ovat siten äärimmäisen turhautuneita, sillä eivät tiedä miten saisivat tilanteen korjattua. Vinkki: ”Älä yritä korjata tilannetta”. Tilanteen korjaamisyritys monesti vain pahentaa asiaa! Naisen ollessa pohjalla ei ole tarve ratkaista mitään tai korjata ongelmaa vaan kyse on naisen tukemisesta varauksettomalla rakkaudella. 🙂

-Lipskiss

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: