Etusivu > Uncategorized > Subliminal messages

Subliminal messages

Tässä kirjoituksessa ajattelin kertoa ja jossain määrin myös mainostaa (rahaa tästä en valitettavasti saa) eräästä työkalusta, johon törmäsin joku aika sitten yhden erittäin menestyvän lontoolaisen liikemiehen kautta. Olen nyt käyttänyt tätä kyseistä työkalua noin kaksi viikkoa ja voin rehellisesti sanoa, että by far paras yksittäinen työkalu omien tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseksi, johon olen toistaiseksi törmännyt. Tämä työkalu on perusajatukseltaan hyvin lähellä Mindmovies-työkalua, josta on tähän blogiin kirjoitettu joku aika sitten.

Työkalu on nimeltään Mindmaster, jonka perusideana on käyttää alitajuntaan vaikuttavia viestejä (subliminal messages) tietokoneen näytön kautta. Ohjelman avulla käyttäjä saa itse valita minkälaisia viestejä (tai kuvia) vilahtelee tietokoneen näytölle sattumanvaraisesti samalla kun hän surffaa netissä, kirjoittaa, tekee töitä jne. Käyttäjän haluamat viestit vilahtelevat usein niin nopeasti, ettei hän edes huomaa tai ehdi tietoisesti rekistöröidä niitä (näin ollen ei myöskään ehdi tietoisesti analysoimaan). Alitajuntaan vaikuttava viestintä on todettu niin tehokkaaksi, että monet maat, USA etunenässä, ovat kieltäneet kyseisen toiminnan televisiomainoksista. Tämän lisäksi useat tutkimukset ovat aukottomasti (jos tämä nyt on mahdollista tieteen saralla) osoittaneet kyseisen työkalun tehokkuuden.

Miksi subliminaalinen viestintä toimii? Kuten varmasti kaikki tätä blogia lukevat tietävät, meidän alitajuntamme vaikuttaa suuresti uskomuksimme ja sitä kautta välillisesti ajatuksiimme ja lopulta myös meidän tekemiseen. Alitajuntamme on se lähde, josta kaikki se mitä teemme tai emme tee lopulta tulee. Syvästi juurtuneet uskomukset ennemmin tai myöhemmin manifestoituvat. Mindmaster on työkalu, jonka avulla voimme itse ohjelmoida omaa alitajuntaamme haluamaamme muottiin ja näin ollen varmistaa sen, että uskomuksemme eivät sodi unelmiamme vastaan.

Itse olen huomannut, että kyseinen konsepti toimii omalla kohdallani, ja viimeisen kahden viikon tulokset puhuvat puolesta. Olen huomannut, että ohjelman avulla positiiviset uskomukseni ovat tulleet vahvemmiksi ja negatiivisten vaikutus heikentynyt olennaisesti. Ennenkaikkea, työkalun käyttö on tehostanut ajankäyttöäni ja olen saanut tärkeimmät aktiviteetit (meditaatio, työ, enemmän riskin ottoa) PALJON tehokkaimiksi.

Suosittelen kaikkia kiinnostuneita ainakin tutustumaan tähän (mindmaster.tv) avoimella mielellä ainakin pari viikkoa (14-day trial period on vain $1) ja vasta sitten analysoimaan työkalun mielekkyyttä ja toimivuutta omassa elämässä. Eli ei muuta kuin GO FOR IT!

DEPE

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
 1. maaliskuu 7, 2010 8:31 pm

  Otsikko jäi puuttumaan, mutta tuskin se on nyt hirveän iso ongelma…

 2. maaliskuu 8, 2010 6:05 am

  Hyvä aihe Depe! Kuitenkin no offense, mutta ton firman markkinointivideo oli ainakin niin kauheaa kuraa, että huhuh. Ehkä mää kokeilen silti ja annan itse tuotteelle mahkut.Ps. Tsemppiä Lontooseen!

 3. maaliskuu 8, 2010 6:34 am

  Tero, täysin samaa mieltä kanssasi firman markkinointivideosta mutta älä anna sen häiritä:)

 4. maaliskuu 8, 2010 12:08 pm

  Aah. Toi ei vissiin toimikkaan Mac:llä!

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: