Etusivu > Uncategorized > Forsal -jäsenyys 2010

Forsal -jäsenyys 2010

Tervehdys!

Olen toiminut Sport Club Forsal ry:n puheenjohtajana tämän vuoden alusta, enkä uskonut ottaessani tämän haasteen vastaan, toiminnan olevan näin antoisaa. Vaikka olen antanut itsestäni paljon viime kuukausina seuran eteen, onnistuvat seuran ihmiset antamaan silti koko ajan enemmän takaisin. Kun viettää aikaa ja vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa, jotka ajattelevat elämästä ja tulevaisuudesta positiivisesti ja haluavat kehittyä, saa siitä itselleen energiaa ja tuoreita ideoita kaikkiin pyrkimyksiinsä. Uskon, että tällä uuden ajan urheiluseuralla on potentiaalia tarjota vuosi vuodelta enemmän ja useammalle jopa elämää mullistavia kokemuksia urheilun, terveellisten elämäntapojen ja itsensä kehittämisen parissa.

Tänä vuonna haluan olla mukana viemässä seuraamme ammattimaisemmalle tasolle, jotta voimme tarjota jäsenillemme (joihin toivottavasti sinäkin pian lukeudut) enemmän tietoa, tukea ja elämyksiä hauskanpitoa unohtamatta. Haluan, että samanlainen tunne mukana olemisen riemusta, jota olen itse saanut kokea, välittyisi kaikille, jotka seuran toiminnasta ovat kiinnostuneita. Tavoitteena on kaataa aitoja kokemisen halun ja itse kokemisen välistä.

Ensimmäinen asia, joka vie seuraamme uudelle tasolle, antaa sinulle mahdollisuuden elää täysillä ja nauttia seuran väreissä. Nyt siis ensimmäistä kertaa Sport Club Forsal:in historiassa on kaikilla mahdollisuus tilata huippulaadukas urheilupaita (arvoltaan n. 45€) seuran logolla hintaan 30€. Hintaan sisältyy positiivista energiaa, voittaja-asennetta, fyysistä vetovoimaa ja tietenkin seuramme jäsenyys vuodelle 2010. You can’t go wrong with the right shirt!

Seuramme ei velvoita ketään mihinkään, vaan ainoastaan mahdollistaa asioita. Voit seurata sivusta, osallistua toimintaan, löytää uusia ystäviä, tavata vanhoja ystäviä, harrastaa mitä haluat tai olla harrastamatta. Toimintamme keskittyy pitkälti internetin välityksellä tapahtuvaan tiedon ja kokemuksien jakoon, joka mahdollistaa mukana olemisen ajasta, paikasta tai kuntotasostasi riippumatta. Mukana on monen eri lajin osaajia, joten treenikavereita löytyy niin lenkkipolulle kuin laskuvarjon valjaisiinkin. Teemme myös paljon asioita yhdessä, jotta uusien asioiden oppimisen ja kokeilemisen kynnys saataisiin mahdollisimman matalaksi. Loistavat kirjoittajamme tuottavat viikoittain suosittuun blogiimme (www.forsal.fi) erilaista tietoa elämän eri osa-alueilta. Projektiryhmämme Road Dream (www.roaddream.org) dokumentoivat tämän vuoden aikana viimeisintä tietoa urheilusta, ravinnosta ja itsensä kehittämisestä. Halusit sitten lähteä mukaan ydinryhmään toteuttamaan uusia ideoita tai olla kannatusmielessä hengessä mukana, kaikki käy!

Jos kiinnostuit, toimi seuraavasti:

  1. Lähetä sähköposti otsikolla ”käy” osoitteeseen jaakko.murtomaki(at)forsal.fi (tämä ei vielä velvoita mihinkään)
  2. Vilkuile sähköpostiasi odottavasti, kunnes postiluukkuusi kolahtaa parin päivän sisällä lisätietoa meistä ja lisäohjeita paidan tilaamista varten
  3. Mikäli haluat tukea toimintaamme tai enemmänkin, toimi tilausohjeiden mukaisesti.

Ystävällisin terveisin,

Jaakko Murtomäki

Puheenjohtaja, Sport Club Forsal ry

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: