Etusivu > Ilkka Koppelomäki, The Secret, Uskalla Innostua > Haastattelussa Ilkka Koppelomäki – Uskalla Innostua tiiminvetäjä

Haastattelussa Ilkka Koppelomäki – Uskalla Innostua tiiminvetäjäNuoresta asti urheillut Ilkka Koppelomäki on suorittanut kolme täyspitkää triathlonia, sekä lukuisia maratoneja. Tämän lisäksi juokukengät ovat kuluneet nuoruusvuosina ahkerasti lyhyempien juoksumatkojen parissa. Aktiiviuran jälkeen liikunnallisuus ja hyvinvoinnista huolenpito ei ole kadonnut mihinkään. Päinvastoin, sen merkitys on kasvanut. Lähes kymmenen vuotta hyvinvointialan yrittäjänä toiminut Ilkka tietää mistä puhuu. Haastattelijana, minua kiinnosti tässä miehessä monet asiat. Uskon kuitenkin, että itsensä kehittämis -teeman alta löytyy suurin hyöty kaikille tämän blogin lukijoille. Toivottavasti saat Ilkan ytimekkäistä viisauksista yhtä paljon irti kuin minä sain! 
Menestyksekkäin terveisin, 
Mika Rantanen   
—————–Mitä itsensä kehittäminen tarkoittaa sinulle? Entä miten se on vaikuttanut elämääsi?

Itseänsä voi kehittää niin monin tavoin, henkisesti, fyysisesti ja taidollisesti. Yleisesti sanoisin, että se tarkoittaa sitä, että vie itseään omassa elämässä siihen suuntaan mihin haluaa mennä.

Aikaisemmin tein valintoja hyvin paljon sen pohjalta mitä muut ajattelevat tai pitivät minulle oikeina ratkaisuina. Itseni kehittämisen kautta olen oppinut itsestäni ja ennen kaikkea viemään itseäni siihen suuntaan mihin minä itse haluan mennä. Olen ymmärtänyt mahdollisuuteni ja kykyni aivan uudella tasolla ja oppinut paljon uusia tapoja tehdä elämästäni helpompaa ja parempaa. Tämä muutos on vaikuttanut jokaiseen osa-alueeseen  elämässäni. Niin ihmissuhteisiini, talouteen, terveyteen kuin maailmankatsomukseeni. Yksi konkreettinen asia on terveyteni. Olen ollut viimeiset vuodet täysin terve ja uskon, että suuri syy tähän on se, että olen opiskellut terveyttä niiltä ketkä ovat terveitä eikä sairaita.Yksi tärkeimmistä elämänohjeistasi?

Pysähdy! Pysähdy hetkeksi ennen kuin teet yhtään mitään. Suurin osa ihmisistä on tämän hetken maailmassa todella kiireisiä, jotka juoksevat vain paikasta toiseen. Jos heiltä kysyy että haluatko lähteä tämmöiseen ja tämmöiseen asiaan mukaan, vastaus on yleensä että ”joo, joo, mutta kun ei ehdi”. 
Jos joutuu paljon kieltäytymään itselle mieluisista asioista, niin kannattaa pysähtyä suunnittelemaan elämää. Elämää ei mielestäni tarvitse hallita. Sitä tarvitsee elää. Ei ole pakko mennä mihinkään tai tehdä mitään. Mutta mikä olisi sellaista mistä sinä nautit eniten?


Omaa elämää voi pysähtyä miettimään vaikka näin:
1. Istu mukavaan nojatuoliin.
2. Mieti mitä haluat oikeasti elämässä tehdä.
3. Älä nouse siittä ennen kuin tiedät mitä haluat tehdä.
4. Vertaa miettimääsi nykyiseen elämääsi. Onko siinä paljon eroa?
5. Aloita itsesi vieminen haluamaasi suuntaan. Mikäli muutokset tuntuvat liian vaikeilta, välillä on helpompi katsoa itsenään helikopteriperspektiivistä ja kysyä: “mitä tuollainen kaveri tekisi tässä tilanteessa?”
Mikä neuvoksi, jos oma elämäntehtävä ei kirkastu sohvan pohjalla?
Usein ongelmana on se, että kun ihminen mietti, niin hän miettii liikaa. Asioita mietitään yleensä liian pitkälle. Se että ei tiedetä heti mitä tulevina vuosina halutaan tehdä, aiheuttaa turhautumisen tunteita. Tulevilla vuosilla ei ole vielä niin suurta merkitystä, koska sitä ennen tulee tämä vuosi. Opettele kuuntelemaan itseäsi. Kysy itseltäsi, että mitä voisit tehdä tänään, jotta elämäsi olisi parempaa? Kun keksit mitä se on, tee sitä.
Mitä suosittelisit ensimmäisenä ihmisille, jotka haluavat kehittää elämänhallintaansa?

Jos et ole vielä nähnyt Salaisuus elokuvaa, niin katso se. Se on tällä hetkellä paras elokuva muistuttamaan siitä, kuinka paljon sinä oikeasti voit vaikuttaa omaan elämääsi. Uskallainnostua.fi -sivuilta löydät meidän ja yhteistyökumppaneiden tapahtumia ja valmennuksia, elokuvia ja kirjoja. Sieltä voit tilata myös maksuttoman viikkokirjeemme, jonka tarkoitus on auttaa sinua elämässä juuri siihen suuntaan, mihin sinä haluat. Ehdottomasti suosittelen osallistumista johonkin valmennukseen tai koulutukseen, koska ne vievät sinua elämässä eteenpäin uskomattomalla tavalla. Ainakin minulle on käynyt niin.


Terveisiä Sport Club Forsalin jäsenille?

Uskalla innostua, usko itseesi ja voit saavuttaa mitä vaan! J

Innostavin terveisin,
Ilkka Koppelomäki—————
  
Ilkka lupasi antaa erikoishinnan Salaisuus elokuvalle. Halukkaat voivat ostaa sen tiistaihin 13.4 mennessä täältäUskalla Innostua tiimin maksuttoman viikkokirjeen löydät tästä

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: