Etusivu > Uncategorized > Investoi itseesi

Investoi itseesi

Palasin noin pari viikkoa sitten Roomasta, jossa olin Anthony Robbinsin neljän päivän Unleash The Power Within seminaarissa. Seminaarissa käsiteltiin mm. sellaisia asioita kuten omat uskomukset, pelot ja niiden voittaminen, tavoitteiden saavuttaminen, terveys ja energia.

Suurin osa ystävistä joille mainitsin seminaarista kysyivät seuraavat kysymykset:
Miksi ihmeessä olet mennyt sellaiseen?
Paljon seminaari maksoi?

Kun kerroin, että aion saada seminaarin kautta sellasia työkaluja elämääni, että pystyn toteuttamaan itseni entistä paremmin ja elämään täyteläisempää ja intohimoisempaa elämää kuin koskaan, kaverit olivat suurinpiirtein vaan suu auki ja ”ootsä tosissas?”. Ja kun kerroin, että maksoin siitä 1160 € niin siinä vaiheessa viimeistään he pitivät minua melkein hulluna. Se ei minua haitannu, sillä tiesin koko ajan mitä haluan.

Mihin ihmiset yleensä investoivat rahansa? Investoivatko he ulkomaanmatkaan, uuteen telkkariin, osakkeisiin, asuntoihin, sähkökäyttöiseen sänkyyn? Minä uskon, että paras investointi on monesti itseesi. Tarkoitan tällä sitä, että investoinnin kautta olet saanut jonkinlaista kehitystä elämässäsi haluamallasi osa-alueella. Kehityksellä en tarkoita sellaista, että ostaessasi uuden taulu tv:n niin olet lähempänä modernia kotia. Kehityksellä tässä tarkoitan enemmänkin henkistä pääomaa ja tietotaitoa, jonka pystyt hyödyntämään elämässäsi niin, että se vie sinua haluamaasi suuntaan. Seminaarit on mielestäni erittäin hyvä sijoitus, koska niiden kautta saat sellaista tietoa, josta sinulle on hyötyä loppuelämäksesi. HUOMIO! Tiedosta on hyötyä ainoastaan silloin, kun teet konkreettisesti mitä olet oppinut, etkä vain mieti miten hienoja juttuja tiedätkään.

Kirjat on mielestäni myös erinomainen investointi. Kun mietitään, että joku tutkija on tutkinut 25 vuotta elämästään vaikka sitä miten saada miljoona euroa helpoiten ja löytäny ne oikeat keinot. Sitten oletetaan, että tavoitteesi on saada miljoona euroa niin eikö ole kannattavaa investoida kirjaan, jossa on ne keinot sulle suoraan hopelautasella eteesi ojennettuna. Kirjan kirjoittaja on tutkinu asiaa 25 vuotta ja sinulla menee vain kirjan lukemisen verran oppia parhaat ja tehokkaimmat keinot. Muistakaa, että pelkkä tieto ei riitä vaan toiminta on tärkeämpää, jotta saavuttaa haluamansa tuloksen.

-Davis

Mainokset
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: