Etusivu > Uncategorized > KOLME KOVAA

KOLME KOVAA

Jälleen on aika summata muutaman kuukauden KOLME KOVAA, joista uskon olevan iloa teille lukijoille. Tähän väliin on mahtunut todella paljon hienoja ja ikimuistoisia kokemuksia

ENSIMMÄINEN KOVA on ystävät ja yhdessä vietetty aika

En voi painottaa tarpeeksi näitä upeita hetkiä, joita kaveriporukalla on toteutettu. Varsinkin kun on onnistunut löytämään niin samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa matkustaminen ja yhdessä tekeminen on ollut ikimuistoisen hauskaa ja vaivatonta. Lisäksi on päässyt tutustumaan uusiin upeisiin tyyppeihin. Kiitos kaikille, jotka tunnistatte itsenne näistä kuvista. Laitetaan uusia suunnitelmia kehitteille. Paras ilo on jaettu ilo. Varsinkin teidän kanssanne.

Päällimmäisinä Levi ja Pariisi. Erityiskiitokset myös Terolle ja Markukselle Pariisin avaamisesta.

Pariisi 2010 á la POLI, MÄTI et MIGÄ. Ou?

Levin mahtireissu kevät 2010

TOINEN KOVA on ollut kunnon ruoka

Viherpainotteinen ruokavalio on muuttanut minun ruokailutottumukseni täysin. Periaatteella, että salaattia ja kasviksia voi syödä niinpaljon kuin vain jaksaa ja lounaan lisukkeeksi  otan usein sen lihavaihtoehdon joka näyttää vähiten prosessoidulta. Kalan tai toisinaan lihavaihtoehdon. Kalasta jää vain aina paljon kevyempi olo. Olen huomannut jaksavani paremmin ja painokin pysyy hyvänä kuin itsestään vaikka toisinaan kulinaristina tuleekin nautittua luontoäidin epäterveellisemmistä herkuista.

Tässäpä muutamia herkkuja joita voin suositella lämpimästi hyvän ruoan ystäville.Erinomaisena vaihtoehtona pihville voin suositella tonnikalapihviä. Pihvinä tonnikala on täyttävä mutta olo ei ole lainkaan raskas, kuin esimerkiksi sisäfilepihvin jälkeen.

Valmistus on ihan sikahelppo. Maksimissaan 25sekuntia per puoli ja pihvi on valmis. Tonnikalaa ei kannata kypsentää mielestäni yhtään sen kypsemmäksi sillä silloin siitä tulee kuivaa ja se maistuu jopa hieman possulta. Eli medium – tai Raw+ on oikea kypsyysaste. Uskokaa pois.

tuna

LINKKI-> ERINOMAINEN TONNIKALA RESEPTI

Sesonkituotteena voin suositella kukkakaalin käyttämistä erilaisissa olomuodoissa. Vaikka perunan sijaan. Vuohenjuusto kukkakaalikeitto on ylivoimaisen hyvä timjaminlehdillä koristeltuna. Sitten IMEKÄÄ PARSAA se on kanssa tosi helppo nopea ja maukas ruoka tai toimii lisukkeena vaikka sille tonnikalalle.

Tässä sitten linkki videoon joka herättää varmasti ajatuksia myös ravintoasioihin vihkiytymättömissä kuluttajissa, itselleni tämä oli myös informaatiota joka vain vahvisti halua jatkaa luomuruokaan tutustumista.

Reseptejä ja inspiraatiota kahdenkeskisiin iltoihin tai isompiin bileisiin saa myös FoodClub-nimisestä kokkiohjelmasta jonka 30 minuutin jaksot helposti katsottavissa ao-linkistä. Itse katson pari jaksoa esim lauantai aamuisin saadakseni ideoita illan menuun.

http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=255332

What is the most resilient parasite?   — An IDEA

Tämän vuoden ylivoimaisesti pysäyttävin elokuvakokemus ja listani KOLMAS KOVA on ollut Christopher Nolanin INCEPTION. Tämä elokuva tulee katsoa elokuvateatterissa. Elokuva ei ole missään nimessä kevyt krapulasunnuntain ajanviete vaan mielestäni se haastaa katsojan seuraamaan elokuvaa intensiivisesti alusta loppuun ja jättää jälkeensä olotilan, jota en osaa kuvailla muuten kuin hämmentyneeksi. Upea elokuvakokemus, joka vie mukanaan unenomaiseen maailmaan, mistä ei tahtoisi herätä kun elokuvan esirippu laskeutuu.

Nautinnollista kesän jatkoa teille kaikille hyvät ystävät.

Pitäkää kiinni ideoistanne ja toteuttakaa ne


-Pauli
Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: