Etusivu > Uncategorized > Mitä minä rakastan

Mitä minä rakastan

Paris, 10e, March 2010

Photographer: Markus Karjalainen 2010

Rakastan aikaisin heräämistä. Rakastan herätyskelloani. Rakastan runsasta veden juomista aamulla. Rakastan unihiekan pyyhkimistä. Rakastan aamuvirtsaa. Se jotenkin vapauttaa oloani. Rakastan aamulla urheilua. Rakastan sen tuomaa virkeyden tunnetta. Rakastan aamulla lukemista. Rakastan, että saan tehdä sitä ilman kiirettä. Rakastan varsinkin hyviä blogeja. Rakastan aamusuihkua. Rakastan kun se on tarpeeksi lämmin. Rakastan, että saan tehdä merkityksellisiä asioita. Rakastan, että saan yleensäkkin tehdä jotain terveenä. Rakastan, että saan nousta omille jaloilleni. Sadat tuhannet amputoidut ihmiset eivät ole yhtä onnekkaita.

Rakastan Genevessä asumista. Rakastan Sveitsin korkeaa elintasoa. Rakastan julkisia julkuneuvoja. Niissä hiljaa istuminen on terapeuttista. Rakastan kansainvälisiä kaupunkeja. Rakastan värikkäitä ihmisiä. Rakastan tuulen virettä naamallani. Rakastan puhdasta luontoa. Rakastan luonnon mukaista aamupalaani. Rakastan työtäni. Rakastan teräviä kolleegoitani. Rakastan neuvonnan naisen muistia. On käsittämätöntä miten hän tervehtii yli 500 ihmistä etunimellä iso hymy kasvoilla. Rakastan kuinka hän lausuu ’Tero’. Rakastan oppimista. Rakastan, että minulle maksetaan siitä. Rakastan lounaalla lähimetsässä juoksemista. Rakastan, että se reitti ei ole vain asfalttia. Rakastan kun vastaan tulevat tuntemattomat juoksijat tervehtivät hymyillen. Rakastan, että työni mahdollistaa tämän kaltaisen jouston. Rakastan, että esimieheni ovat ihmisiä eikä robotteja. Rakastan, että minulla on oma työpöytä. Tämä ei ole tänä päivänä enää itsestäänselvyys.

Rakastan illan saapumista. Pimeys rauhoittaa. Rakastan syödä illalla jotain rasvaista. Avokaado on suosikkini. Rakastan myös mausteita. Mahani on vielä hieman herkkä vahvimmille mausteille, mutta rakastan niistä saatavaa potkua. Edelliseen liittyen rakastan myös illalla piereskelyä. Se on vapauttavaa. Oma pieru on kuin oma menestys: oma haisee aina parhaimmalta. Rakastan illalla koneen äärellä istumista. Vaikka teen sitä jo töissä pitkään, rakastan kuinka koko maailma on muutaman klikkauksen päässä. Rakastan kuinka voin olla lähimpiin ystäviini helposti yhteydessä. Rakastan kuinka upeasti notkea Snow Leopard on. Rakastan kuinka elämästäni puuttuu juuri nyt kiire. Rakastan kuinka olen aktiivinen, mutta en stressaantunut.

Rakastan, että olen rakastettu. Rakastan, että lähes joka kerta kun avaan sähköpostin siellä minua odottaa jotain upeaa. Jotain yllättävää. Se on kuin joka päivä olisi joulu. Mutta ennen kaikkea rakastan, että saan rakastaa. Kuinka upeaa se on?

Rakastan myös mennä nukkumaan. Rakastan varsinkin viileässä huoneessa nukkumista. Omaa sänkyä upeampaa asiaa onkin vaikea löytää. No, ehkä mummon kutomat villasukat on jotain vieläkin upeampaa. Rakastan puhtaita lakanoita. Rakastan Onnistujan Päiväkirjaani. Rakastan että saan olla kiitollinen kuluneesta päivästä. Rakastan, että olen olemassa. Rakastan, että olen löytänyt itseni. Rakastan, että luotan itseeni. Rakastan sitä, että pystyn rakastamaan myös itseäni. On vaikea kuvitella että voisin aidosti rakastaa kaikkea yllä olevaa ilman sitä.

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized Avainsanat:
 1. lokakuu 5, 2010 7:19 pm

  Rakastan tätä postausta. Erittäin hyvä mieli.

 2. Lepantti
  lokakuu 5, 2010 9:12 pm

  Moneen kuukauteen en ole uskaltautunut kurkistamaan blogimaailmaan, mutta rohkaistuin, kun kerta sain sähköpostin, että olet Tero tänne kirjoittanut. Rakastuin tähän viestiin ensisilmäyksellä. Sun elämänasenteeseen ja olemukseen oon rakastunut pidemmällä aikavälillä, mutta rakkautta sekin on. Ei olla pidetty yhteyttä, en oo lukenut sun blogia, mut saakeli voit olla varma, että oon onnellinen sun puolesta.

 3. lokakuu 6, 2010 4:31 am

  Cheers sällit! Rakastan ihmisiä joilla on hyvä mieli.

  Antti – ei kato nämä jutut päivistä, viikoista tai edes vuosista ole kiinni. ”Being physically present is not a promise of anything. Being mentally present is.” Joten rimpautellaan vaikka skypellä kun aika on oikea…

  Iskua!

 1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: